Exclusive Digital Commerce

Professionele Webshop Laten Maken

Exclusive Digital Commerce is opgericht in 2019 door Timon Huiden. Exclusive Digital Commerce helpt bedrijven met zaken zoals Webdesign en Online Marketing.

Wij specialiseren ons in professionele webdesign, optimalisatie en online marketing voor ondernemers, ZZP’ers, particulieren en organisaties.

 

Timon Huiden

Sinds jongs af aan ben ik al bezig met computers en alles wat daarbij hoort hieruit komt mijn passie voor webdesign dan ook uit voort. Vanaf mijn 15de jaar hou ik mezelf al bezig met het bouwen van websites waardoor ik nu al 5 jaar  ervaring heb met het bouwen van websites. Naast webdesign ben ik ook gespecialiseerd in allerlei vormen van online marketing. Sinds 2019 ondersteun ik bedrijven voor zowel online marketing als webdesign en het onderhouden van deze beide zaken. 

Onze kernwaardes

Klantgericht

Bij Exclusive Digital Commerce willen wij met elke klant een langdurige relatie opbouwen. Wij staan dag en nacht klaar om u als klant te ondersteunen waar nodig.

Betaalbaar

Wij gaan stapsgewijs te werk en zorgen ervoor dat ons werk voldoet aan uw doelgroep, doelstellingen en wensen.

Professioneel

Wij gaan professioneel te werk om aan uw wensen en visie te voldoen. Wij stoppen niet voordat u 100% tevreden bent!

Duidelijkheid

Bij ons komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Wij zorgen voor een duidelijke en heldere samenwerking. 

Innovatief

Wij denken samen met u mee om tot een nieuwe innovatieve website te komen, waarbij we de website optimaliseren voor gebruik. 

Resultaat

Dit is voor ons het belangrijkst, het uiteindelijke resultaat. Wij willen dat u 100% tevreden bent met het eind resultaat hier zorgen wij dan ook uiteraard voor!

Onze Werkwijze

Met onze persoonlijke aanpak en het gebruik van wireframes zorgen wij dat uw website compleet naar wens wordt gemaakt. Samen met u denken wij mee aan de mogelijkheden en uitstraling van uw website.

Persoonlijke aanpak

Wij denken graag met u mee over bijvoorbeeld uitstraling en mogelijkeheden

Wireframes

Met het gebruik van wireframes krijgt u een overzichtelijk beeld hoe uw website eruit gaat zien voordat we aan de slag gaan

Design

Wij zorgen dat het design past bij uw wensen en doelstellingen. 

Onderhoud

Wij werken met een gebruiksvriendelijke CMS. Maar beheren uw website ook graag voor u

Enthousiast geworden?

Samen brengen wij uw online omgeving naar een hoger niveau.